30.7.2021, and 31.7.2021

 Tässä Mikaelin ryhmän ajatuksia perjantaista 30.7.2021, ja lauantaista 31.7.2021

Mikael:

Today I woke up in a Erä-Kalle cottage and we went to wake up all the "smallies." Today we have raised the flag, Raamis and lunch.

Jonas:

Lauantai.

Tänään heräsin syvästä unesta ovien rummutukseen. Isosten taktiikka oli paljon tehokkaampi kuin edellisenä päivänä. Herätyksen jälkeen menimme syömään. Aamiaisena oli sämpylöitä, puuroa ja muroja. Päivän alku oli hieman hektinen mutta oppitunnin jälkeen asiat asettuivat paikoilleen, kun meillä oli viimein aikataulu jota seurata. Sää tosin pysyi lämpimänä vaikka myöhemmin alkoi sataa hieman. Ruokana oli pastalihapulla -keittoa. Ja pidemmälle päivään ei olla viellä menty.

Arvo:

We woke up and went to eat breakfast. After that, we rose the flag and we sang a song. Then the lessons began but I was still tired so I nearly fell asleep. I hope we will be able to swim in the lake and make fun.

Lumi:

Perjantai iltapäivä.

Lounaan jälkeen minulla oli vapaa-aika, jonka vietin huoneessani. Sitten isoset organisoivat piiloleikin,  jonka jälkeen oli välipalaa. Tämän jälkeen oli jumalanpalvelus ja opetusta. Sitten syötiin vielä illallinen. Illalla oli vielä tyttöjen saunavuoro, joka oli tosi kiva. Illalla oli vielä isosten iltashow ja komplis, jonka jälkeen me mentiin nukkumaan.

Norman:

I read my book, I ate my breakfast with my friend, l hade leçon, with my camarade we read bible.

Elliel:

 I woke up a little bit before 7 am. I went to the principal building to have breakfast then, I had bible lesson with my group after I had lesson with the Finnish group. I had lunch and then i wrote this blog.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

02.08.2021 and 03.08.2021

24th July 2021

The first day 29.7.2021